محل تبلیغات شما

طرز تهیه شیرینی گردویی

ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. شکر یا پودر قند را به زرده اضافه کنید و با هم زن برقی خوب بزنید.

حدودا 12 تا 15 دقیقه ای زمان میبرد تا مواد سفید و کشدار شوند.

درادامه گردو، رنده پوست لیمو و وانیل را افزوده و مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. فر را با دمای 160 درجه روشن کرده و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب نمایید.

با یک قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله داخل سینی بریزید، سینی را برای 10 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته و برشته شوند.

شیرینی گردویی - طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی -شیرینی گردویی مجلسی | ایران  کوک

تهیه اصلی اکبر‌ جوجه مازندرانی رستورانی

طرز تهیه نان پنجره ای

آموزش انواع مدل دسرهای مجلسی فرانسوی ساده و خوشمزه

شیرینی ,شوند ,فر ,سینی ,هم ,طرز ,فر را ,و با ,را با ,طرز تهیه ,چرب نمایید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

موسسه سرشت عشق ابد«سعا» nolepider clasotholar كـــانون فرهــــنگی آمــوزش قـلـم چــی دختران مشــــهد باشگاه رزمی ولایت پایگاه شهید منفرد مدیریت راهبردی انرژی بروزترین مطالب برای بهترینها اینورتر یاسکاوا Ryan's style خاموش کننده شیمیایی تر