طرز تهیه شیرینی گردویی
ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. شکر یا پودر قند را به زرده اضافه کنید و با هم زن برقی خوب بزنید.
حدودا 12 تا 15 دقیقه ای زمان میبرد تا مواد سفید و کشدار شوند.
درادامه گردو، رنده پوست لیمو و وانیل را افزوده و مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. فر را با دمای 160 درجه روشن کرده و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب نمایید.
با یک قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله داخل سینی بریزید، سینی را برای 10 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته و برشته شوند.
شیرینی ,شوند ,فر ,سینی ,هم ,طرز ,فر را ,و با ,را با ,طرز تهیه ,چرب نمایید
درباره این سایت