محل تبلیغات شما

طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها

کوفته قلقلی یک نوع کوفته گوشتی چند منظوره است که برای همراهی با اغلب غذاها می‌توان از آن استفاده کرد. انواع خورش، پلو، سوپ و پاستا با وجود این کوفته گوشتی درست می‌شود. برای اینکه کوفته قلقلی وا نرود و منسجم باشد، باید شیوه صحیح درست کردن آن را بدانید که در زیر به شما آموزش داده می‌شود.

کوفته قلقلی یا میت بال از گوشت چرخ شده، خرده نان، پیاز رنده شده، تخم مرغ، کره و ادویه‌ تشکیل شده است. این مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت یک توپ کوچک در می‌آورند. کوفته قلقلی را هم می‌توان در ماهیتابه سرخ کرد، هم در فر و روی سینی پخت و هم می‌توان آن را آب‌پز یا بخارپز (نوع چینی) کرد. انواع کوفته قلقلی در واقع بر حسب نوع گوشت و ادویه‌های مورد استفاده تفکیک می‌شود. اصطلاح کوفته قلقلی فقط برای کوفته درست شده با گوشت بکار نمی‌رود بلکه بسیاری از اوقات به کوفته‌های گیاهی هم گفته می‌شود.

این خوراکی چند منظوره تقریبا در تمام کشورهای دنیا درست می‌شود. بسیاری از کشورهای اروپایی آن را در سوپ می‌ریزند. در آشپزی ایتالیایی یک نوع پاستا با کوفته قلقلی درست می‌شود و در کشور ما هم کوفته تبریزی در اصل یک نوع کوفته قلقلی اما با اندازه‌ای بزرگتر از حد معمول است. درست کردن کوفته و سپس ریختن آن در سسی مخصوص یکی از شیوه‌های درست کردن خورش کوفته ریزه است.

طرز تهیه کوفته شیرین یک غذای لذیذ کرمانشاهی

تهیه اصلی اکبر‌ جوجه مازندرانی رستورانی

طرز تهیه نان پنجره ای

آموزش انواع مدل دسرهای مجلسی فرانسوی ساده و خوشمزه

کوفته ,قلقلی ,درست ,می‌شود ,هم ,گوشت ,کوفته قلقلی ,آن را ,درست کردن ,همراهی با ,درست می‌شود ,تهیه کوفته قلقلی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عینک آفتابی مردانه | فروشگاه یک مرد السلام علیک یا فاطمه الزهراء سلام الله علیها caletbiopo ادریس مووی middsoundfeta baniruntio کتابخانه عمومی شهدای معصومیه Wilford's receptions inhiracom همسفران نمایندگی شمس