محل تبلیغات شما
xrx2d1


استیک یکی از غذاهای محبوب در سراسر دنیاست که با گوشت راسته یا فیله گوسفند، گاو، گوساله و خوک درست می‌شود و طعمی شبیه به کباب برگ یا کباب چنجه دارد. درجه حرارت پخت استیک، بسته به اینکه از چه نوع گوشتی برای تهیه آن استفاده می‌شود متفاوت است و درجه‌های پخت استیک بسته به مدت زمانی که حرارت می بیند به چهار گروه تقسیم می شود:

  • کاملا خام (Blue Rare)؛
  • خام (Rare)؛
  • خام مدیوم (Medium Rare)؛
  • مدیوم (Medium)؛
  •  مدیوم خوب (Medium well)؛
  • کاملا پخته (Well done).

تهیه اصلی اکبر‌ جوجه مازندرانی رستورانی

طرز تهیه نان پنجره ای

آموزش انواع مدل دسرهای مجلسی فرانسوی ساده و خوشمزه

medium ,rare ,استیک ,؛خام ,گوساله ,پخت ,بسته به ,rare ؛خام ,چهار گروه ,به چهار ,سس مخصوص

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هیأت رزمندگان اسلام استان چهارمحال و بختیاری پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبری نقشه برداری pressiliso Donald's style پاییز من مطالب اینترنتی Ricky's game پایان نامه sportmaster2014 پول مدیریت