سالاد اسفناج یکی از مقوی ترین و پر خاصیت ترین سالاد های مصرفی در ایران است و مواد اولیه ذکر شده در آشپزی تاپ برای 4 نفر مناسب می باشد.
مواد لازم سالاد اسفناج
- ۳۰۰ گرم برگ اسفناج
- یکچهارم پیاز قرمز
- یکدوم فنجان پنیر فتا
- یکدوم فنجان گردوی خردشده
- یکچهارم فنجان جوانهی یونجه در صورت تمایل
- یک عدد انار متوسط
- چهار قاشق غذاخوری سرکه باامیک
تهیه اصلی اکبر جوجه مازندرانی رستورانی
طرز تهیه نان پنجره ای
آموزش انواع مدل دسرهای مجلسی فرانسوی ساده و خوشمزه
سالاد ,مواد ,اسفناج ,یونجه ,صورت ,جوانهی ,برگ اسفناجیکچهارم پیاز قرمزیکدوم فنجان پنیر فتایکدوم ,گرم برگ اسفناجیکچهارم پیاز قرمزیکدوم ,فنجان پنیر فتایکدوم فنجان گردوی خردشدهیکچهارم ,فنجان گردوی خردشدهیکچهارم فنجان ,فنجان جوانهی
درباره این سایت